Një investigim i medias më të madhe britanike, BBC, tregon një skandal me kushtet e akomodimit të tifozëve në një prej “fshatrave” të rezervuar pikërisht për ta. Çmimet për vetëm një dhomë në këtë fshat kapin shifrat e 200 euro për natë.

Fotot e publikuara nga BBC tregojnë se uji i përdorur është i ndotur ndërsa tualetet dhe dushet janë të përbashkëta. Ajri i kondicionuar është i mundësuar vetëm me freskuese e jo me kondicioner.

Advertisements

Advertisements