Meteorologët kanë parashikuar prishjen e motit gjatë orëve të pasditës, ndërsa mësohet se aktualisht stuhia ka nisur në Mal të Zi dhe pritet që të zbresë në më në jug, në drejtm të Shqipërisë gjatë orëve në vijim.

Aktualisht, në qytetet bregdetare të Malit të Zi, siç janë Herceg Novi, Tivari dhe Ulqini janë ka reshje tepër të dendura shiu që shkojnë më shumë se 30 mm në orë.

Advertisements

Një tjetër stuhi paralele është duke u formuar rreth Podgoricës, të cilat më pas pritet të zbresin në drejtim të Shqipërise, me një forcë më të dobësuar.

Ndiqeni harten LIVE

Advertisements