Një burrë ka vr rë nënën e tij dhe e ka ruajtur në një frigorifer në mënyrë që të vazhdonte të shijonte pensionin e saj. Ngjarja e rëndë ka ndodhur në Itali, në Ceglie Messapica.

Ende nuk dihet se sa kohë ka që 85-vjeçarja mbahet në frigorifer, por krimi është zbuluar mesditën e sotme, rreth orës 15:00. Karabinierët e stacionit lokal dhe ushtarët

Advertisements

mbërritën në lagjen Mazzella, afër ferma Seppunisi, në periferi të qytetit, ku dhe zbuluan ngjarjen.

Prokurori në detyrë Mauron Gallone ka tashmë në dorë dosjen. Pritet që të bëhet aut psia e

trupit dhe ekspertiza që do të tregojë se sa kohë është mbajtur e moshuara në frigorifer dhe se si i ka ardhur vd kja.

Advertisements