Një braziliane që ka lindur binjakë ka deklaruar se atësitë e tyre janë të ndryshme, pas rezultatit të testit. 19-vjeçarja, e cila ka preferuar të mbetet anonime, kreu një test atësie për të konfirmuar atësinë e binjakëve kur ata ishin 8-muajsh. Kontrolli i ADN-së për njeriun që ajo besonte se ishte babai i tyre, rezultoi i sakt vetëm për njërin prej binjakëve.

Ndaj, ajo nisi të rikujtonte eksperiencat e kaluara dhe rreth periudhës kur filluan binjakët, kishte kryer marrëdhënie me dy burra të ndryshëm në të njëjtën ditë. Testi i babait tjetër përkoi me mostrën e ADN-së të fëmijës së dytë.

Advertisements