Pronari i pompës së derivateve ‘Shell Kosova’, Lulzim Kryeziu, është arrstuar mbrëmë si i dyshuar për dhnë në familje. Kryeziu është denncuar nga bashkëshortja e tij.

Sipas Sinjalit e gjithë ngjarja dyshohet të ketë ndodhur në shtëpinë e përbashkët të çiftit në Fshatin Ndërkombëtar në Prishtinë, ku Kryeziu dshohet se ka ushtruar dhnë ndaj bashkëshortes së tij, duke e slmuar atë fzikisht.

Advertisements

Përveç Lulzim Kryeziut, si dëshmitar ka qenë edhe një anëtar i familjes së tij. Ndërsa mbrëmë rreth orës 19:00, Kryeziu është paraqitur në stacion dhe është intervistuar nga hetuesit policorë.

Prokurori i Shtetit ka nxjerrë aktvendim që të d shuarit t’i caktohet masa e ndlimit në kohëzgjatje prej 48 orësh.

Advertisements

Kryeziu do të h tohet nën d shimet për kryerjen e veprës penale ‘Dh në në familje’, ndërsa

bashkëshortja e tij ka shkuar te familja e saj, pasi që e njëjta nuk ndihet e sigurt të vazhdojë bashkëjetesën me biznesmenin e njohur kosovar.