Po ligamia është një praktikë martesore e njohur, veçanërisht në botën arabe dhe në vende të caktuara të Afrikës Nën-Sahariane.

Por ka edhe raste kur ndodhin edhe në vende perëndimore që kanë besim ortodoks. Rasti i Ivan Sukhov, i cili është rus dhe i besimit ortodoks, ka habitur botën.

Advertisements

Ivan ka tre gra dhe nëse ato e bezdisin i dënon duke u thënë se nuk do të kryejë marr ëdhënie me to për një muaj rresht.

Ai dëshiron të ketë 50 fëmijë dhe thotë se shkon mirë me të gjitha gratë. Deri më tani ai ka 10 fëmijë.

Advertisements

Njëra nga gratë punon si infermiere, kurse dy të tjerat janë pa punë.

Sigurisht që familja e madhe merr ndihma nga shteti rus dhe së shpejti, ata pritet të zhvendosen në një shtëpi të madhe në periferi.