Një i moshuar ditëlindjen e tij të 100-nd e ka festuar në mënyrën më unike të mundshme pasi vajza e tij zgjodhi ta dërgojë në një klub striptizmi.

Gioacchino “Jack” Poma përjetoi momente të veçanta nën shoqërinë e vajzave seksi që siç duket në foto kanë kërcyer rreth tij dhe i janë ulur në prehër.

Advertisements

Fotot ku striptistja ulët në preherin e tij dhe ai e puth kanë bërë xhiron e rrjetit duke u shpërndarë gjërësisht në rrjetet sociale. New York Post shkruan se i moshuari ka dashur gjithmonë që të vizitojë një klub striptizmi por deri më tani nuk kishte shkuar.

Advertisements

Vajza e tij tha se e kishte shoqëruar atë në çdo moment në mënyrë që ai të mos sillej në mënyrë të papërshtatshme apo të emocioniohej më shumë seç ai mund të përballonte. Ndërkohë ggruaja e tij kishte ndërruar jetë 12 vite më parë.