Përplasje në shkallët e kryeministrisë. Sapo është mbyllur fjalimi i kreut të PD-së Sali Berisha, protestuesit i janë drejtuar shkallëve të Kryeministrisë.

Fillimisht ata kanë ndezur qirinj dhe më pas kanë hedhur bojë të kuqe dhe kanë shkelmuar dyert e Kryeministrisë.

Advertisements

Në vend shihen dhe forca të policisë, të cilat kanë shoqëruar një protestues.

Policia është bërë gardh para Kryeministrisë.

Të tjerë efektivë kanë ndërhyrë nga pas Kryeministrisë.

Advertisements