Vazhdojnë kontrollet në Elbasan nga forcat Shqiponja dhe Policia e Shtetit.

Këto kontrolle vijnë fill pas operacionit të mbajtur në Elbasan, të thirrur nga SPAK.

Advertisements

Gjatë paradites së sotme janë kryer kontrolle të imtësishme në një qendër tregtare, por policia ka zgjedhur të mbetet e “heshtur” për detajet, me qëllim që mos të dekonspiorohet ky operacion, i cili është ndërmarrë në bashkëpumi me autoritetet spanjolle.

Paralelisht janë lëshuar disa urdhër arreste edhe për disa shtetas të huaj bashkëpunëtorë në biznes të paligjshëm.

Advertisements