Aktualisht është bllokuar hyrja për në Shkodër, pasi uji ka vërshuar në rrugë. Niveli i ujit te Harku i Berdicës arrin disa centimetër, duke e bërë të pamundur lëvizjen e automjeteve të vogla.

https://lapsi.al/wp-content/uploads/2022/11/vcompress_60.mp4?_=1

Advertisements

Shkodra është qarku më i dëmtuar nga reshjet e dendura të shiut gjatë kësaj të diele.

Shiu dhe era e fortë kanë dëmtuar infrastrukturën e rrugëve në fshatra dhe qytet. Ndërkohë që këtë mesditë situata u rëndua më tej, pasi lumi Drin doli nga shtrati.’

https://lapsi.al/wp-content/uploads/2022/11/vcompress_58.mp4?_=2

Advertisements