Një ngjarje e dhunshme ka ndodhur në Ligën Ndërkombëtare të Hokejt, ku një talent shqiptar, Arbër Xhekaj, ka pasur një konflikt me atë që njihet dhe si “i urryeri” i NHL-së, Zak Kasian.

Xhekaj, i cili aktivizohet për Montreal, u provokua nga Kasian dhe kjo gjë bëri që ai mos të përmbahej dhe e sulmoi menjëherë me grushte 31-vjeçarin duke e hedhur në tokë.

Advertisements

U desh ndërhyrja e arbitrave të sfidës që të ndalonin Xhekajn, teksa Kasian nuk arrinte dot të reagonte.