Konkurrentja e Përputhen Orsiola, gjatë një takimi në studio me Petron, ka ndezur situatën.

Gjatë takimit ajo tenton të zhveshë konkurrentin i cili i zënë në siklet nuk e lejon.

Advertisements

E gjithë situata provokuese ka krijuar shumë reagime edhe në rrjetet sociale.

Konkurrentja që në hyrjen e Petros në emision ka shprehur interes ndaj tij dhe si duket po përpiqet që të fitojë vëmendjen e tij.

Nga ana tjetër ka patur edhe një debat shumë të fortë me Ildën, që ka degraduar në ofendime mes dy vajzave.

Advertisements

https://www.instagram.com/perputhen_tch/?utm_source=ig_embed&ig_rid=0a6a6753-6a8e-4348-8556-522646b33ed7