GREQI – “Nuk është vitriol. Është acid në treg dhe e kam blerë 100 euro në internet”, thotë 38-vjeçarja e cila sulmoi partnerit e saj. Madje, ajo dërgoi në mediat greke edhe provat nga kompania e transportit për të vërtetuar pretendimet e saj.

“Nuk ishte vitriol, por acid që e kam blerë ligjërisht online për 100 euro dhe e kam marrë me korrier. Ju lutemi raportoni këtë”, tha pak kohë më parë 38-vjeçarja, e cila vazhdon të fshihet me qëllimin për t’u dorëzuar mëngjesin e nesërm e shoqëruar nga avokati i saj.

Advertisements

E pyetur se përse ka kaluar në procesin e blerjes së preparatit të mësipërm, 38-vjeçarja do të thotë: “Sepse më godiste dhe më pas ikte. E kisha për mbrojtje. Ai pranoi ndarjen që i kërkova pas një sherri që patëm, por më vuri kusht që të mos kisha një burrë tjetër. Në të njëjtën kohë e takoj sikur asgjë nuk po ndodh. Ai do të më lejonte vetëm të rilidhesha me ish-burrin tim dhe do të ruante të drejtën të më shihte sa herë të donte. Kjo është e gjithë e vërteta dhe me prova”.

“Do të dorëzohem të hënën në mëngjes”, thotë 38-vjeçarja duke folur për protothema.gr dhe jep versionin e saj për arsyet pse sulmoi partnerin e saj me lëng kaustik.

Gruaja vazhdon t’i shmanget arrestimit dhe fshihet në një vend të sigurt, duke pasur frikë edhe mundësinë e hakmarrjes nga anëtarët e familjes së viktimës.

Advertisements

E pyetur se cili ishte motivi që e shtyu të sulmonte me vitriol ish-partnerin, 38-vjeçari u përgjigj: “Motivi është i imi dhe e di më mirë se të afërmit e tij. Partneri më ka kërcënuar se nëse dua të kem një lidhje pas tij, do të duhet pak kohë që kjo të ndodhë. Ai tha se do të ulet në klubin ku punon sikur asgjë nuk po ndodh, sikur të komandonte gjithë botën”

Dhe vazhdon: “Para tij kishte dëshmitarë kur më tha se njerëzit e tij do të më vrisnin nëse unë guxova të vazhdoj me jetën time. Se ai do të martohet dhe do të ketë fëmijë derisa unë të vdes. Këto ishin fjalët e tij. Unë kam përjetuar vetëm kërcënime, rrahje dhe dhunë nga duart e tij .’

E pyetur nëse ka bërë denoncim për atë që pretendon se ka vuajtur, 38-vjeçari është përgjigjur: “Kam paditur vëllain e tij gushtin e kaluar për dhunë në familje. Një vëlla tjetër i tij më ka rrahur, por unë nuk e kam paditur kurrë. Familja e tij nuk më donte fare. Ata donin të na ndanin. Kështu që ai pranoi të ndahej në një zënkë, unë e dëbova nga shtëpia ime, por ai më tha të mos kisha jetë. Të jem vetëm ose me ish-burrin tim. Ai nuk pranoi një skenar tjetër”.

38-vjeçarja tregon se 36-vjeçarin e ka takuar 4 herë në hotelin ku ndodhi sulmi vitriolik, brenda një muaji e gjysmë. “Nuk ka qenë një herë, siç thonë ata, por katër herë. Kjo thotë diçka”. “Ai pranoi të ndahej pas sherrit sepse familja e tij nuk më donte, por me kusht që të jem vetëm ose do të më vriste”, përfundon ajo.