Tragjedi me dy të vdekur në Autostradën Kombëtare Athinë-Korinth , pas përplasjes së një makine me një motoçikletë.

Sipas mediave greke aksidenti ka ndodhur në kilometrin 370 të rrugës së re kombëtare Athinë-Korinth.

Advertisements

Një drejtuese e moshuar dyshohet se po drejtonte një makinë dhe ka hyrë në autostradën kundravajtje, në drejtim të Korinthit, ku është përplasur me një drejtues motori.

Si drejtuesi i motoçikletës ashtu edhe drejtuesja femër e makinës mbetën të vrarë, ndërsa pasagjerja e makinës u plagos. Rruga nacionale në rrjedhën e sipërme të Korinthit është mbyllur.

Advertisements