Ndërtuesi shqiptar u arr stua sot pasi kishte fshehur kok inë në trungun e një ulliri.

Sipas mediave të huaja, shqiptari i paidentifikuar u ul mes dy policëve në makinën e patrullës

Advertisements

pasi kishte fshehur k kainën në trungun e një ulliri, por arriti të hiqte prngat dhe të tentoi të arrtisej.

Policia ka reaguar me shpejtësi duke e ndaluar dhe i vënë sërish pr ngat për ta çuar në gjykatë.

Ndaj tij, tani rëndojnë disa vepra penale: vepër penale për posedim, fshehje dhe trfik dhe tentativë arr tisjeje ndaj ef ktivëve të Policisë. Ndërsa në trungun e pemës u gjetën gjithsej 109.6 gramë lëndë nark tike që do të ndahej më pas në rreth 170 d za k kainë.

Advertisements