Majkëll Keroll fitoi vëmendjen e mediave para disa vitesh kur fitoi një lotari prej më shumë se 10 milionë eurosh. Tani punon si shkarkues qymyri me 10 sterlina ora.
Ai e shkriu të gjithë pasurinë brenda pak vitesh me alkool, d r,ogë dhe pr.ostituta. Sipas tij, ishin 10 vitet më të bukura dhe nuk pendohet fare që i shpenzoi të gjitha paratë pa kursyer asgjë.

Kur kishte para, Britaniku fatlum organizonte o.rg.ji me nga tetë vajza njëherësh e mburrej se kishte kryer marrëdhënie me aq shumë femra sa nuk mbahet mend. “Zgjohesha dhe në çdo dhomë kishte miq që vazhdonin të bënin se.ks”, mburrej ai. Por tani i është kthyer punës së transportit të drunjve e të qymyrit dhe ka një shtëpi të vogël me qira.

Advertisements

Me shokët e d.ehur ai luante me pë.rpla.sje makinash në oborr, dilnin rru.gëve të d.ro.guar dhe u blinin njerëzve fast-food-e, grindeshin e shk.aktonin tr.azira, duke pë.rfunduar kështu 30 herë në gjyq, dhe tre prej të cilave përfunduan me dë.ni.me. Tani thotë që është më i lumtur.

Kur fitoi lotarinë, ai ishte i fejuar me Sandra Aitken, e cila ishte shtatzënë në muajin e shtatë, me vajzën e tyre Bruk. Biletën fituese të lotarisë e kishte blerë me 4 sterlinat e fundit që i kishin mbetur nga rroga.

Ai u mar.tua me Sandrën, por ajo e la e ne.veri.tur, për shkak të jetës së shf.renuar që kishte nisur të bënte, me k.ok.ainë e prostituta. Ajo mori 1.6 milionë euro pas ndarjes.

Advertisements

Pasi mbeti beqar, shtëpia e tij u k.thye në një strofull o.rgj.ish, me pije të shtrenjta, me nga 2000 sterlina (2200 euro) ko.kai.në në ditë, nga tetë pr.ost.ituta njëherësh e shokë që i afr.oheshin për të marrë një copë të qejfit.

Sot ai thotë që nuk i ka humbur p.aratë, por i ka shp.enzu.ar. Ai fajëson edhe shoqërinë “gra.bitq.are” për mbarimin e parave. Po t’i bjerë prapë lotaria, thotë se nuk do ta lërë punën as edhe një ditë.