Gruaja e një ushtari rus dëgjohet duke qarë pasi dëgjon parashikimin e mistikes së verbër Baba Vanga për luftën në Ukrainë në një telefonatë të përgjuar me burrin e saj.

Telefonata u ngarkua në YouTube nga Drejtoria e Inteligjencës e Ministrisë së Mbrojtjes të Ukrainës.

Advertisements

Në të, ushtari dhe gruaja e tij ankohen për faktin se ata nuk do të takohen për një kohë të gjatë.

Ai shpjegon se nuk mund të kthehet në shtëpi, nisur nga ajo që ka ndodhur me të tjerët që kanë refuzuar urdhrat.