Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur me një nuse.

Ajo quhet Keyll dhe ditën e dasmës e kaloj në spital, pasi kishte dhi.mbje koke dhe hidhej përpjetë si e çme.ndur.

Advertisements

Familjarët e saj menduan se Kelly bënte kështu nga a.nkthi, por më pas gjërat filluan të bëheshin serioze.

Doktor Edward Panacek, fillimisht mendoi se nuses i duhej një psikiatër, por jo.

Më pas doktori ka zbu.luar se nusja ishte pickuar nga një lloj fluture, e cila njihet me emrin larva ostridie.

Advertisements

Nusja është futur në sallën e operacionit sepse nuk ishte vetëm ajo larvë në kokën e saj.

Larva ishte shumuar dhe u deshën goxha orë për t’i nxjerrë të gjitha nga koka e saj.