Rikthehen hakerat iranianë! Grupi i hakerave “Homeland Justice” ka publikuar një dokument në grupin e hapur në Telegram, përmes të cilit paralajmëron zhvillime në Shqipëri.

Krah dokumentit, ata shkruajnë se njerëzit në Shqipëri i pret fati i irakianëve se ata do të shtypen nga pushtetarët njësoj siç bëri si ish-diktatori irakian Saddam Hussein me popullin e tij.

Advertisements

“Sipas dokumenteve:

Siç e dini, dhe siç thamë, korrupsioni sistematik i pushtetarëve po e bën më të ngatërruar popullin shqiptar. Ashtu si ish-diktatori irakian Saddam Hussein përdori MEK për të vrarë dhe shtypur njerëzit e tij si ushtrinë e tij private, një fat i tillë me siguri do të përsëritet në Shqipëri. Qëndroni vigjilent për zbulime të mëtejshme…”- shkruhet në publikim.

Çfarë përmban dokumenti?

Advertisements

Gjatë Operacionit Liria e Irakut (OIF), forcat e koalicionit u përballën me një çështje të pazakontë të të burgosurve që përqendrohej te Mujahedin-e Khalq (MEK) një grup disident i kultit iranian në mërgim, të cilin Sadam Husseini e kishte ftuar në Irak për të luftuar në emër të tij gjatë Luftës Iran-Irfvbgjm,kak.

SHBA e përcaktoi MEK një organizatë të huaj terroriste në 1997 dhe një forcë armike luftarake në OIF në 2003. Menjëherë pas pushtimit, forcat e koalicionit pranuan një armëpushim nga MEK, çarmatosën grupin dhe konsoliduan anëtarët e tij në një nga kampet e MEK