Vlera e dollarit ka është 119.4, ndërkohë që vërehet një rritje e lehtë.

Edhe paundi ka shënjar rritje po ashtu, ndërkohë që euroja vazhon të blihet me 117 nga 116 që ishte dje, dhe shitet me 117.7, një rritje shumë e lehtë nga dita e djeshme që shitej me 117.4.

Advertisements

Më poshtë mund të shikoni kursin e këmbimit për të gjitha monedhat e huaja.