Indrit Ndoji, 34-vjeçari që u gjet i vr rë në kanal këtë paradite në Fushë Krujë, kishte folur me nënën e tij para më shumë se 24 orësh.

Mësohet se e ëma e të riu ka deklaruar se e kishte pyetur të birin nëse do të shkonte në shtëpi në mënyrë që t’i bënte bukën dhe 34-vjeçari i ka thënë se do të vijë.

Advertisements

Por, ky premtim nuk është mbajtur nga Ndoji, i cili është përballur me dosa persona që e kanë , e kanë q luar në këmbë dhe më pas e kanë heduhr në kanal, ku dhe u gjet sot i paejtë.

Nëna e Ndojit ka treguar për oficerët e policisë se familja e tyre nuk ka asnjë konlfikt dhe se nuk e ka idenë se me kë mund të jetë përaplsur djali i saj e se kush mund ta ketë vr raë.

He timet vijojnë dhe nga kompanitë telefonike janë kërkuar gjithashtu tabulatet në mënyrë që zbulohen

Advertisements

personat me të cilët i riu ka kontaktuar para se të ekz kut hej. Ai i shte në masën e sigurisë ‘arr st shtëpie’ në momentin që u v ra, pasi ishte arr stuar me emigrantë të pal gjshëm në muajin shtator.