Na është prezantuar se është nga qyteti i Elbasanit, por duket se ka disa gjëra që nuk i dimë për moderatorin e njohur Salsano Rrapi.

Si fillim, mbiemri i tij nuk është Rrapi, por Rapi dhe moderatori nuk është nga qyteti i Elbasanit.

Advertisements

Origjina e tij e largët është nga Librazhdi dhe këtë e ka treguar më së miri me anë të një postimi në profilin e tij në Instagram, shkruan meganews.al.

Salsano ka postuar një video ku shihet në liqenin e Fushë Studnës, një vend i largët turistik që ndodhet në rrethin e Librazhdit.
Në videon e publikuar, prezantuesi shkruan: Origjina”.

Deklaron kot se është nga Elbasani, nuk do ta be soni origjinën e vërtetë të Salsano Rrapit.

Advertisements