Kohët e fundit, marrëdhëniet e dashurisë së shumicës së shenjave të zodiakut kanë përjetuar disa luhatje dhe kjo është diçka që ju ndoshta po e përjetoni në lëkurën tuaj.

Me pak durim ka shumë gjasa që nga tetori çdo gjë të rikthehet. Ne themi me shumë gjasa, pasi ka edhe një përfaqësues të zodiakut, i cili grumbullon shanse të mëdha për t’u divorcuar deri në fund të vitit 2022.

Advertisements

Astrologjikisht, më 9 shtator, Mërkuri u kthye në dukje retrograde te Peshorja, shenja e marrëdhënieve, ku qendroi deri më 23 shtator.

Më pas kaloi për pak kohë retrograde përmes shenjës së Virgjëreshës dhe u kthye në rrugën e duhur më 2 tetor.

Por cila shenjë do të çojë në ndarje deri në fund të dhjetorit dhe do t’i kalojë festat e këtij viti beqare?

Advertisements

Luani

Prej kohësh jeni konsumuar nga dyshimet se në fund të fundit partneri juaj nuk është gjysma juaj tjetër dhe durimi që tregoni duket se po mbaron.

Pak nga nervat tuaja të tensionuara, pak nga tensioni i rikthimit në realitetin e zakonshëm, duket se në tetor dhe nëntor do të vendosni të mos jepni më kohë dhe t’i bashkoheni klubit që e doni aq shumë, atë të beqare./abcnews.al