Louise Van Der Velde, është nënë e dy fëmijëve. Burri e ka lënë të ve dhe sot është 43 vjeç.

Pas vd ekjes së burrit të saj ne vitin 2004, ajo pohon se po jeton çdo ditë të jetës së saj, si të ishte e fundit.

Advertisements

“Te jetoj jetën time sek suale është puna ime e jetës”, thotë ajo, teksa ka treguar një seri historish trad htie që ajo ka regjistruar me 80 burra të martuar.

Louise thotë se javët pas “Shën Valentinit” janë ditët më të zëna të gjithë vitit për trad htitë sek suale.

Advertisements

Ajo pretendon se edhe bashkëshortet e meshkujve me të cilët ajo kryen marr ëdhënie, e dinë që trad htohen nga burrat e tyre, por mbyllin sytë pasi nuk i përmbushin se ksualisht.

Louise shton më tej se këto gra janë vetë fajtore, pasi fokusohen vetëm te puna, fëmijët, përditshmëria e jetës dhe në mënyrë të vetëdijshme ‘braktisin’ krevatin bashkëshortor.

Louise tregon se filloi të trad htojë burrin e saj në vitin e fundit të martesës së saj, një vit para se burri i saj të ndahej nga jeta.

“Kam bërë këtë jetë që nga ajo kohë. Vd ekja e tij më bëri të kuptoj se duhet të kap ritmin e ditës dhe ta shfrytëzoj atë. Njerëzit duhet të gjykojnë më pak dhe të bëjnë më shumë se ks. Ky është një apel më shumë për gratë: kënaqini më shumë burrat tuaj me se ks, përpara se ata të jenë përgjithnjë të pakënaqur. 60% e çifteve trad htohen. Nëse do të ishin më të hapur me seksin, do të ketë më pak trad hti”, thotë Louise, që e quan veten terapiste se ksi.