Parashikuesja e fatit, Irini Kakaçaj është shprehur se Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden nuk do të jetë në pushtet vitin e ardhshëm.

Ajo deklaroi në Tv Klan se Biden është i sëmure dhe në vitin 2023 do ketë ndërruar jetë.

Advertisements

Irini Kakacaj: Unë do të them diçka dhe mos e harroni kurrë. Joe Biden në 2023 nuk do të jetë më në jetën tonë, do ta shikoni dhe do ta kujtoni mirë këtë fjalë që ju thashë. Por edhe do të ikë tani këtë vit të 2023, sigurisht do të largohet nga vendi i politikës.