Ish-drejtuesi i Lartë i Policisë së Shtetit, Shemsi Prençi ka deklaruar se një punonjëse e Bashkisë së Tiranës, ka lidhje me të shumëkërkuarin Ervis Martinaj.

Prençi theksoi se qytetari dixhital e ka dezinformuar kreun e PD-së Sali Berisha, se ish punonjësja e Bashkisë së Tiranës punon tani në Ministrinë e Drejtësisë.

Advertisements

Sipas tij, pas këtij rrengu fshihen kundërshtarët e Ervis Martinajt, pasi duan vijojnë punën e tyre duke inskenuar burime për qytetarin dixhital.

“Ditët e fundit, qytetari dixhital e ka dezinformuar Berishën, duke i thënë se nëse doni të dini lëvizjet e fundit të Ervis Martinajt policia të shkojë dhe të intervistojë një ish-punonjëse të bashkisë së Tiranës, që tani është te Ministria e Shëndetësisë.

Në fakt nga bashkia e Tiranës, nga burimet konfidenciale del se Martinaj nuk ka pasur lidhje me këtë punonjësen që ka qenë drejtoreshë në Bashki dhe ka shkuar të Ministria, por ka një punonjëse që është në bashki aktualisht. Ajo punon aty dhe ka lidhje të ngushtë me krerët e bashkisë.

Advertisements

Djallëzia e kundërshtarëve të Martinajt shkon deri atje sa të inskenojnë burime për qytetarin digjital për ta orientuar gabim me qëllim që të bëjnë show dhe në krahun tjetër vazhdojnë punën”- tha ai.