Deklarata e një pensionisti në Tiranë për mikrofinin e Abc në rubrikën “Box Pop” po bëhet virale dhe po komentohet gjerësisht shumë në rrjetet sociale.

“Çunat e rinj sot pijnë vetëm b ar dhe nuk e kanë më mendjen për s***. Tani gjithë gocat e reja po shkojnë me të vjetrit sepse u zien gjaku.

Advertisements

Gratë të ngacmojnë shumë, të shohin në lokal dhe t’a bëjnë me sy. Na ka zënë halli”, tha ndër të tjera pensionisti nga Tirana.

Shumica e komenteve janë negative për zotërinë në fjalë dhe nuk mungojnë as ofendimet ndaj tij duke i vënë etiketime të ndryshme.

Një pjesë e deklaratës është e vërtetë që shumë të rinj sot janë të dhënë pas b arit, por nuk mund t’i përgjithësosh të gjithë, rinia jonë nuk ka asnjë ndryshim nga ajo e vendeve të tjera të Europës.

Advertisements

Pse e themi këtë? Edhe jashtë kudo, rinia ka ato problemet e veta, nuk është rinia jonë e vetme që ndihet në një farë mënyrë në udhëkryq.