Ka ndërruar jetë mëngjesin e sotëm vëllau i ish-kryeministrit të Kosovës, Isa Mustafa.

Vëllau i ish-kryeministrit  Ragip Mustafa po vuante nga një sëmundje dhe sot ka ndërruar jetë në moshën 64 vjeçare.

Advertisements

Varrimi i të ndjerit o të bëhet sot, më 6 tetor, në varrezat e Arbërisë -Prishtinë, në ora 15:30.

E trishtë/ Ish kryeministri i njohur shqiptar humb vëllain e tij