Nje nga artistet me te medhenj te muzikes popullore Bujar Qamili ka treguar nje ngja rje nga jeta e tij private.Si rrall here me pare.

Këngëtari nderuar zbuloi se shumë vite më parë u zhgën jye shume kur kapi mat ish të dashurën në krahët e një djali tjetër.

Advertisements

I ftuar ne nje emision ai tregon ngja rjen interesante.

Ester Bylyku: A je zhg ënjyer ndonjëherë nga ndonjë person që ti e ke dashur shumë?

Bujar Qamili: Kam patur dikur një të dashur, dhe e pash me dikë tjetër. Më zhgën jeu. Kam thënë: ” Si e bëri kjo këtë punë?”

Advertisements

Ester Bylyku: U balla faqove më pas me të?

Bujar Qamili: Jo, nuk shkova aty. Më pa që e pash, thash: ‘Ku rrë nuk ma kishte marr mendja që ndodhin gjëra të tilla, por ja që ndodhkan.’