Jo vetëm korrupsion dhe pazare deri tek drutë e zjarrit. Prapaskena ka parë disa mesazhe të tjera me përmbajtje të pazakontë të kryebashkiakut të Kolonjës, Erion Isai, i njohur si ‘Çuçka e Kolonjës’, i cili ngacmon djemtë në chat për favore seksuale, ndërsa i është vardisur edhe një gazetari të njohur.

Nga komunikimet e siguruara, Isai, në një rast ka kërkuar seks treshe dhe seks në grup. Fillimisht zërat për përfshirjen e Çuçkës në afera të kësaj natyre, dukeshin thjeshtë të pabesueshme.

Advertisements

Por, mesazhet e siguruara nuk lënë vend për dyshime. Në një rast, Çuçka fton një të njohur për një raport treshe. Prapaskena mëson se Çuçka u vardiset edhe çunave të Bashkisë së Kolonjës, duke përdorur edhe pozitat e kryetarit të Bashkisë.

Madje, Çuçka është kthyer në makth për çunat e bashkisë, të cilët nuk u përshtaten dot linjës seksuale të kryetarit.

Për shkak të mesazheve me përmbajtje erotike që u ka nisur disa djemve, kryebashkiaku i Kolonjës është përfshirë në debate dhe sherr me disa vajza në Tiranë, të cilat ishin të dashurat e djemve që ngacmonte Isai.

Advertisements

Fillimisht, kryebashkiaku i Kolonjës ka tentuar ta kalojë me shaka si gaztor që është, por vajzat e kanë paralajmëruar në mënyrë të qartë që të mos u vardisej të dashurve të tyre.

Kryebashkiaku i Kolonjës, Erion Isai, ka tentuar të joshë edhe një gazetar të njohur. Ky i fundit ka mbetur i befasur nga përmbajtja e mesazheve.

Isai u zgjodh kryetar i Bashkisë së Kolonjës në vitin 2019 duke lënë një pagë gati 10 herë më të lartë se sa paga si kryetar bashkie.

Gjatë këtyre viteve, Isai ka ndarë miliona euro, përmes tendera të dyshimtë dhe me flamur të kuq, me Agim Kolën, Gentain Sulën e AgiKons, Ardit Metaliajn, Agron Bulkun, Erjon Kërin, Krenar Dilën dhe sidomos me Adriatik Zeqillarin, që të gjithë personazhe të skeduar për afera me tendera.