Dollari amerikan ka shënuar sot një rënie të konsiderueshme, Euro ka një rritje të papërfillshme. Edhe Paundi britani ka regjistruar një rritje të lehtë ne tregun valutor.

Kështu, sot në tregun valutor dollari amerikan blihet me 116.8 lekë dhe shitet 118.5 lekë.

Advertisements

Euro blihet me 116.6 lekë dhe shitet 117.4 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 132.9 lekë dhe shitet me 135 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 118.6 lekë, ndërsa në shitje me 120 lekë.

Advertisements

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 85.5 lekë dhe në shitje me 88 lekë.

Mëposhtë po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja.