Së fundmi në programin “Dua të të bëj të lumtur” u transmetua historia e ndaluar e dashurisë mes Stiljanos dhe Ersoneldës.

Një histori e ndaluar dashurie, Nga propozimi në martesë në ndërhyrjen e efektivëve të policisë, çfarë po ndodh tek “Dua të të bëj të lumtur”?

Advertisements

Ata ishin njohur me njëri- tjetrin që në fëmijëri e më pas ishin lidhur, por gjyshërit e Ersoneldës e kishin ndaluar atë që të vazhdonte lidhjen.

Stiljano nuk hoqi dorë nga Ersonelda dhe i propozoi për martesë në emision ndërsa familjarët e saj në prapaskenë, u acaruan dhe tentuan të hynin me dhunë në skenë.