Fotografi Arian Mavriqi ka publikuar një video, ku shihen disa drerë në malet e Kosovës, në mesin e të cilëve ndodhet dhe një i vogël.

Ai i ka krahasuar me “Bambin”, filmin e animuar që na ka shoqëruar përgjatë fëmijërisë tonë. “Bambi i vogël në malet e Kosovës”, ka shkruar fotografi krahas videos.

Advertisements

“Bambi” është një ndër klasikët më të përjetshëm që është dashur për breza të tërë.

Në një aventurë që ndryshon jetën, Bambi niset me miqtë e tij më të mirë Thumper dhe Flower për të eksploruar mrekullitë dhe sfidat e pyllit dhe për të përmbushur fatin e tij si princ i pyllit.