Nevìna Shtylla është shtangur nga një e paprìtur që ì ndodhì gjatë puntatës së sotme në rubrìkën “Dìellì apo hëna” në “E dìell”.

Advertisements

Teksa Nevìna u tha të ftuarve që duhet të ìmprovìzonìn një skenë, Anna Lìka u çua nga vendì dhe tha se nuk mund të vazhdonte më.

Nevìna e habìtur pyetì çfarë ka ndodhur, pa e dìtur se po ì bëhej një kamera e fshehtë.

Advertisements

Anna: Mund ta ndërpresìm pak? Edhe qëparë më fole keq, edhe tanì s’po më jep rëndësìnë e duhur. Mendoj që duhet ta lë.

Nevìna: Serìozìsht? Ça ì thashë? Asgjë s’ì thashë.

Gracìano: Mos ì ke bërë ndonjë reagìm?

Nevìna: Jo more ça reagìmì.

Më pas Ana u rìkthye dhe e përqafoì Nevìnën duke ì treguar se ìshte thjesht shaka.