Një 49-vjeçar ka lënë pa fjalë Policinë e Tiranës me kallëzimin e tij, që në të vërtetë nuk ka zgjidhje. Burime policore të gazetës Si shpjegojnë se të vërtetë e morën shënim denon cimin e shtetasit A.T, po për shkak të mungesës ligjore nuk dinë si të veprojnë.

A.T. vu an nga pagjumësia, shpesh ka probleme me ten sionin dhe ky problem është kthyer në m akth për të. Sidoqoftë, burri dyshon se pas gjithë kësaj mund të gjendet dikush tjetër që ia vështirëson mbrëmjen qëllimisht. A.T. tha në polici: “Gjatë natës, në dhomën ku fle, ndiej lëvizje të krevatit.

Advertisements

Nuk e kuptoj nga vijnë këto shqetësime. Paraqitem sot para policisë, pasi dua të bëj kallëzim si më poshtë. Shqetësimet e vazhdueshme më ndodhin në njërën nga dhomat. Krevati ka v ibrime.

“Policia thotë për gazetën Si se banesa e burrit gjendet në katin e dytë të një pallati dhe se faktet që burri den on con nuk ekzistojnë, pasi dyqani nuk kryen asnjë aktivitet pas orës 19:00.

Nga ana e tij, 49-vjeçari këmbëngul se ndaj tij po aplikohet një metodë kr i m inale për ta lënë pa gjumë dhe për ta stresuar. Agjentët e pyesin kallëzuesin nëse ka dridhje krevati gjatë orëve të mëngjesit. Ai përgjigjet: jo.

Advertisements

Burri vazhdon e flet: “Ndodh pikërisht në momentin kur mua më zë gjumi. Më zgjojnë me dr idhje krevati. Ngrihem menjëherë dhe krevati nuk dridhet më. Sapo shtrihem për të fjetur, më zgjojnë përsëri me dr idhje krevati. Kjo situatë e përnatëshme ndodh derisa zbardh dita.

Kam dy vite kështu, është një kër c ën im i vazhdueshëm dhe i përditshëm. Është një metodë kr im inale dhe presion që mua të më mb ysë an kthi nga pagjumësia.