Një vajzë 19-vjeçare që ka parashikuar 11 ngjarje të mëdha të vitit 2022 po krahasohet me Baba Vangën.

Hannah Carroll shkroi 28 parashikime për këtë vit në muajin janar. Ajo ka parë të realizohen 11 nga parashikimet e saj, duke përfshirë albume të reja nga Harry Styles dhe Beyonce.

Advertisements

Parashikoi gjithashtu se Rihanna do të mbetet shtatzënë dhe Priyanka Chopra e Nick Jonas do të mirëpresin një fëmijë.Hannah parashikoi saktë ndarjen e Kim Kardashian dhe Pete Davidson. Parashikimi tjetër që ajo mendon se do të realizohet do të jetë shtatzënia e Kourtney Kardashian.

Parashikimet e tjerë të Hannah përfshijnë fejesën e Kendall Jenner dhe shtatzëninë e Hailey Bieber. Ajo ka parashikuar gjithashtu një ribashkim të One Direction, fejesën ose martesën e Taylor Swift dhe Billie Eilish do të zbulojë se është biseksuale.

Advertisements

“Unë ende mendoj se të gjitha parashikimet e mia do të realizohen, por mbase kam qenë pak në kohën e duhur dhe disa do të ndodhin në vitet e ardhshme dhe jo këtë vit,” tha ajo