Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur brenda në autobus në Malmo të Suedisë.Shoferi i autobusit i ka bërë moral një vajze të re pasi kishte parë që ajo kishte dalë e veshur me pantallona shumë të shkurtra.Ai e ka pë rzënë atë nga autobusi pasi vuri re që kishte ekspozuar shumë trupin.

19-vjeçarja A. Hansson mbeti e t urpëruar nga veprimi i shoferit.E reja bëri edhe një postim në Facebook pas rastit, ku shkroi se ishte veshur në mënyrë etike duke marrë parasysh që temperatura ishte 27 gradë celsius.

Advertisements

Ajo shkroi:

Kam një pyetje, çfarë lloj s *k s izmi është ky? Asnjëherë në jetën time nuk jam ndjerë më e poshtëruar”.

Shoferi është p ezulluar nga puna dhe pritet që në ditët në vazhdim të njihet me rezultatet e hetimit.

Advertisements