Nje nga agjencite e funeralit, i ka prishur gjakun te afermeve te nje personi qe kishte nderruar jete dhe eshte detyruar te kërkoje ndjesë për gabimin.

Familja u trondit kur gjeti trupin e një të panjohuri të veshur me kostumin e xhaxhait të tyre, në ar ivolin e këtij të fundit.

Advertisements

Ngjarja ka ndodhur në Chattanooga, Tennessee, dhe familja ishte mbledhur për te bere nderimet e fundit per të dashurin e tyre Benjamin Brown Jr.

Por kur nipi i tij Willie Brown iu afrua arkivolit, ai shtangu, pasi brenda tij ai gjeti një të panjohur, në vend të xhaxhait.

“U thashë, ky nuk është xhaxhai im”, tregoi Willie për mediat lokale.

Advertisements

Ata që ishin rreth tij e kun dërshtuan, duke i thënë se ishte xhaxhi, por shërbimi i fun eralit i kishte vënë make – up ndaj dhe dukej ndryshe.

Por Willie vijoi të insistonte dhe i tha stafit se xhaxhai i tij nuk i kishte të dyja këmbët.

Kështu stafi vendosi të hapte të gjithë arkivolin nga ku rezultoi se në fakt burri që ndodhej në të i kishte këmbët, e për pasojë nuk mund të ishte Benjamin Brown Jr.

Ky i fundit rezultoi se ndodhej ende në morg dhe u soll në shtëpinë e funeralit 30 minuta më vonë.