Një aksident i rëndë ka ndodhur në komunën e Filliere, në Francë.

Mesditën e djeshme, 14 shtator, dy makina u përplasën me njëra-tjetrën.

Advertisements

Përplasja ishte e madhe dhe rezultoi fatale pasi mori jetën e drejtuesit dhe pasagjerit që ndodheshin në nga dy makinat.

Shkak u bë humbja e kontrollit të njërit prej automjeteve ka bërë që ai të dalë në korsinë tjetër, duke u përplasur me makinë që po vinte përballë.

Dy viktimat, janë meshkuj të moshës 34 dhe 43 vjeç dhe janë origjinë shqiptare.

Advertisements

Në makinën tjetër, u plagos lehtë një 33 vjeçare, bashkë me dy fëmijët e saj.