PATOS- Që shpesh policët ushtrojnë dhunë ndaj qytetarëve, kjo është e faktuar tashmë. Por teknologjia bën të vetën

Një video e filmuar në Patos është shpërndarë në rrjetet sociale. Një qytetar i Patosit ka filmuar një efektiv policie, brenda komisariatit që po dhunon një qytetar. E gjithë skena është kapur nga kamerat, ku fillimisht efektivi e kap nga jaka e bluzës dhe më pas, personi që debatonte me të shihet në tokë.

Advertisements

Ende nuk ka një reagim lidhur me rastin në fjalë.

Video: JOQ

Advertisements