Sa herë ju ka rra hur burri? Ja si përgjigjen gratë shqiptare

Në ditën ndërkombëtare kundër dh u nës ndaj grave, gazetarja e emisionit investigativ

Advertisements

“Boom” në Ora News ka pyetur gratë shqiptare se sa herë i ka rra hur burri.

Të intervistuarat, kryesisht në mesomoshë e marrin me

“sportivitet” këtë pyetje dhe reagojnë duke qeshur.

Advertisements

Disa nga përgjigjet e tyre janë me të vërtetë

interesante dhe do t’ju bëjnë edhe juve të qeshni