Një tjetër rast makabër është shënuar së fundmi në vendin tonë, ku një grua shihet teksa keqtrajton një kafshë.

Kamerat e sigurisë së një pallati të ndodhur në “Stacionin e Trenit” në Tiranë kanë filmuar një vajzë e cila si fillim përkëdhel dhe më pas dhunon në mënyrë makabre një kotele të vogël në shkallët e pallatit.

Advertisements

Kjo video është përhapur me shpejtësi në rrjet ku dhe kërkohet nga autpritetet që të merren masa ndaj shtetases.