I ftuar në ‘Abc e Pasdites’ me Ermal Peçin ishte stilisti i mirënjohur Joni Peçi. Ai foli mbi karrierën, modën në Shqipëri dhe familjen. Në segmentin e emisionit “1 jetë, 5 këngë”, Joni u emocionua dhe shpërtheu në lot teksa dëgjonte një melodi e fliste për familjen. Ai shprehu:

“Unë jam shumë i ndjeshëm. Nuk fle asnjëherë pa falenderuar Zotin, për çka më jep. Familja për mua është gjëja më e shenjtë, më jep frymëzim e forcë të qëndroj e të eci para në jetë. Është shumë hermetike dhe nuk lejoj dikë që të futet të ndërhyjë apo të flasë diçka. Është gjëja që më dhemb më shumë, shpesh herë cënohet familja në të gjithë qënien e saj. Shpresoj që njerëzit në rrjete sociale të jenë më pak agresiv sepse dëmtojnë familjen.”

Advertisements