Gjykata ka vendosur masën e sigurisë “arr est me bu rg” për Arjan Tasen, polici që për pl asi për 7-vjeçaren në Himarë.

Pas vendimit të gjykatës, Tase ka thënë: “Ngushëllime familjarëve, falje policisë së shtetit, nuk e ka kundërshtuar vendimin e marrë sot”.

Advertisements

Si ndodhi ngjarja?

Më 2 gusht, rreth orës 14:00, në plazhin e Potamit, Arjan Tase, duke drejtuar një mjet lundrues tip skaf, ka go ditur

vajzën e mi tur e cila po lahej në bregdet. Vogëlushja, për shkak të pla gëve të rë nda ka ndërruar jetë menjëherë. Ngjarja e rëndë ka ndodhur para syve të qindra pushuesve, të cilët janë tro nditur nga ajo që kanë parë.

Advertisements

Familja e vik timës, me mbiemër Avdia, kishte nga ardhur nga Anglia për të kaluar pushimet në Shqipëri, ndërsa me origjinë ishte nga Tropoja. Pushuesit, të cilët kanë qenë dëshmitarë okularë të ngjarjes,

u shprehën se mjeti është afruar në breg dhe ka bërë një manovër kthimi indietro dhe në këtë moment helika ka go ditur fëmijën, ndërsa drejtuesi nuk ka qenë aspak i vëmendshëm për të shmangur atë./albeu.com