Mario Musaku, i cili aku zohet si pengmarrësi i 30-vjeçares nga Durrësi Ersida Dyrmishi, është lënë në masën e sigurisë “arrest me ” nga Gjykata e qytetit bregdetar.

Seanca gjyqësore u zhvillua me dyer të mbyllura nën drejtimin e gjyqtarit Petraq Curri, ndërsa Prokuroria kishte ngritur ndaj tij edhe aku zën e “Dhu nës në familje”.

Advertisements

Ndërkohë, në polici Musaku ka deklaruar se kishte njohje me nënën e 2 fëmijëve dhe se pëlqenin njëri-tjetrin, por ajo ka kund ërshtuar bashkëjetesën e kërkuar nga ai.

“Erdhi me dëshirën e saj. Nuk e kam marrë fo rcërisht, po erdhi me dëshirën e saj. Po ta kisha marrë me fo rcë nuk do ta sillja vetë në komisariat. Kemi njohje me njëri-tjetrin”, tha ai në dëshminë e parë për uniformat blu.

Kështu që pas kundërshtimit nga ana e Ersida Dyrmishit, ai e ka mbajtur fo rcë risht në një banesë në zonën e Spitallës për 9 ditë me radhë.

Advertisements

30-vjeçarja në krahun tjetër ka deklaruar gjatë dëshmisë në polici se kë rcë nohej prej Musakut me je tën e 2 fëmijëve dhe bashkëshortit.

Hetimet kanë nxjerre në dritë se Musaku me precedentë pe nalë e ka mas htruar 30-vjeçaren dhe pasi e ka futur në banesë i ka kërkuar bashkëje tesën me dhunë.