Prej ditësh Euro ndodhet në ditët e saj më të këqija, pothuajse e zhvleësuatr totalisht. Sot Euro blihet me 116.7 Lekë dhe shitet me 117.4 Lekë.

Dollari blihet me 115.3 Lekë dhe shitet me 116.5 Lekë.

Advertisements

Franga zvicerane blihet me 117.5 Lekë dhe shitet me 118.6 Lekë.

Paundi britanik blihet me 136.3 Lekë dhe shitet me 138 Lekë.

Dollari kanadez blihet me 87.8 Lekë dhe shitet me 89.5 lekë./CNA.al

Advertisements