Kryebashkiaku i Pogradecit Ilir Xhokolli ka mohuar që dhëndri i tij të jetë arrestuar në Ohër në një fabirkë kanabisi.

Për “Fax news” ai tha se lajmi nuk është i vërtetë dhe se dhëndri i tij nuk është arresyuar siç thonë mediat.

Advertisements

“Jo nuk është e vërtetë, dhëndri im nuk është arrestuar”, është shprehur shkurtimisht Xhakolli.

Kujtojmë që mediat maqedonase raportuan se një fabrikë kanabisi ishte zbuluar në Maqedoninë e Veriut dhe se 10 persona kanë rënë në pranga, mes tyre dhe dhërdri i krytetaritqë dyshohet se ishte edhe pronari i fabrikës.

Advertisements