Në pjesën e parë të ditës pritet që kthjellimet të jenë mbizotëruese në të gjithë vendin, por në zonat e thella malore do të ketë herë pas here kalime të lehta të vranësirave.

Ndërsa pjesa e dytë e ditës i bënë më të dukshme vranësirat, ku në zonat Verilindore dhe pjesërisht Lindore vranësirat do pësojnë zhvillime të përkohshme të cilat do të sjellin shira të pakët dhe të izoluar.

Advertisements

Temperaturat e ajrit do të rriten ndjeshëm në mëngjes dhe në mesditë duke luhatur vlerat ditore nga 17°C deri në 38°C.

Qytetet — Tmin – Tmax

1.B. Curri 20°C – 31°C

Advertisements

1.B. Curri 20°C – 31°C

2.Puka 18°C – 30°C

3.Kukës 21°C- 33°C

4.Peshkopi 20°C -31°C

5.Burrel 22 °C-34°C

6.Shkodër 24 °C-37°C

7.Lezhë 26 °C-35°C

8.Tiranë 25°C- 37°C

9.Durrës 27°C- 36°C

10.Elbasan 23°C- 38°C

11.Fier 25 °C-36°C

12.Berat 23 °C-37°C

13.Pogradec 21°C- 33°C

14.Korçë 19°C- 31°C

15.Ersekë 17°C -30 °C

16.Vlorë 25 °C-36°C

17.Gjirokastër 22°C -38°C

18.Sarandë 26°C- 37°C