Vlorë- Dalin pamjet nga bvanesa e familjes Ferraj, e cila u përball me një dr amë ditën e djeshme. Vitrin Çobaj,

38 vjeç hyri në banesën e tyre një ditë pasi u kishte blerë viçin, lidhi anëtarët e familjes dhe për dhu noi një vajzë 17-vjeçare me probleme të shi kimit.

Advertisements

Siç shihet dhe nga pamjet e mëposhtme, familja Ferraj jeton në ska mje dhe në var fëri to tale. Ata rritën viçin që të blenin miell për të mbi jetuar.

Por autori, i lidhi, i pë rd hu noi dhe u mori edhe paratë.

Advertisements

Ai u kap nga policia dhe pritet ndës hkimi maksimal pasi aku zohet për disa vepra si p engma rrja, përdh unimi, gra bitja me ar më etj.