Shumë qytetarë që kanë frekuentuar zonën e jugut për pushime janë ankuar për çmimet e larta këtë vit. Ne rrjet jane publikuar fatura ku shezlongu shkon edhe 50 mijë lekë.

Megjithatë ka nga atë qytetarë që e kanë studiuar mirë zonën e jugut. Një prej tyre ka zgjedhur të shkojë në Potam dhe ka gjetur shezlongun me 5 mijë lekë të vjetra.

Advertisements

Ai thotë se plazhi është shumë i mirë dhe nuk ka çmime të shtrenjta, përveç disa restoranteve.

Qytetari shkruan:

Postojeni pak ju lutem se ata qe kan pordh mund t prishin dhe 100 mij euro n dit se si ndalon njeri. Por 5 mi lek t vjetrra shazlloni n potam. Cmimet e ushqimeve po qenkan pak t shtrrenjta, po varet ku ha ushqim.

Advertisements